Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Nov Academy Spor Kulubü ile Bursa Çözüm Koleji güçlerini birleştirdi!

Türkiye’nin en önde gelen sporcularını yetiştirmeyi hedefleyen Nov Academy Spor Kulubü, çağdaş eğitim yüzü Çözüm Koleji ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Nov Academy Spor Kulubü ile Bursa Çözüm Koleji güçlerini birleştirdi!
26 Ekim 2024 14:08
76

BURSA (İGFA) – Protokolün imza törenine kurumlarını temsilen, üç sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi, iki sezon Türkiye Basketbol 1.Ligi ve altı sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde forma giyen Nov Academy Spor Kulubü yönetim kurulu başkanı Mehmet Yılmaz, 5 sezon boyunca Türkiye Basketbol Süper Ligi ve aynı zamanda uzun yıllar çifte lisans statüsünde Türkiye Basketbol 2.Ligi‘nde forma giyen Genel Koordinatör Burak Gürbüz ve Bursa Çözüm Koleji Genel Müdürü Özkan Düzenli katılım sağladı.

MİNİK ADIMLARDAN PROFESYONEL ADIMLARA

Nov Academy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ve Genel Kordinatör Gürbüz, yaptığı açıklamada “Nov Academy, basketbolun geleceğini şekillendirmekle birlikte tüm yetenekler için bir fırsat oluşturmayı hedeflemektedir. Minik adımlardan, profesyonel adımlara geçerken her aşamada destek sağlamaktayız. Yalnızca bir eğitim noktası olmaktan çok kendi sporcumuzu yetiştirmek ve büyük başarılara imza atmak en büyük gayemizdir” dedi.

“BAŞARILI GENÇLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Nov Academy Spor Kulübü ile gerçekleştirdikleri bu anlaşma ile birlikte akademik, sportif ve sosyal yaşantısında başarılı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini aktaran Bursa Çözüm Koleji Genel Müdürü Düzenli, “En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın geleceklerine, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak bizler için çok önemlidir.” şekilde konuştu.

İmzalanan protokolle birlikte spora birbirinden başarılı sporcular kazandırarak adını dünya çapında birçok müsabakada duyurmayı hedefleyen Nov Academy Spor Kulübü, Bursa Çözüm Koleji ile birlikte Türk spor ailesine birçok yeni sporcu kazandırmaya devam edecek.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.