Dolar 34,2788
Euro 37,0840
Altın 3.024,37
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri ile İlgili Açıklaması

Başkan Güner’in sosyal medya hesabından Cumhuriyet’in 101. Yılı etkinlikleri ile ilgili açıklaması şöyle:

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri ile İlgili Açıklaması
25 Ekim 2024 17:24
84

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.’nin (TUSAŞ) Kahramankazan’daki tesislerine yönelik hain terör saldırısı sebebiyle 28-29 Ekim tarihlerinde planlanan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini ertelediklerini duyurdu.

 

Başkan Güner’in sosyal medya hesabından Cumhuriyet’in 101. Yılı etkinlikleri ile ilgili açıklaması şöyle:

“Cumhuriyet’i, korkmayanlar kurdu! Bugün biz de korkmayanların torunları olarak, Cumhuriyet’imizin 101. yılını gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Başkentimiz Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim tarihlerinde planlanan konserlerimizi ve meşaleli yürüyüşümüzü ileri bir tarihe erteliyoruz. Fakat en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı’mızı, omuz omuza ve coşkuyla kutlamaktan vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte, Cumhuriyetin kalbi Çankaya’da, açık alınlarımızla ve cesur kalplerimizin ritmine eşlik eden ayak seslerimizle, Birinci Meclis’ten Atamızın huzuruna yürüyoruz. Hep birlikte yürüyelim arkadaşlar!”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.