Dolar 34,2407
Euro 37,0884
Altın 3.015,37
BİST 8.894,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Kocaman Başkan ile Gençlik Buluşmaları

Geçen yıl gençlerle tüm eğitim yılı boyunca bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu buluşmalara yeniden start verdi.

Kocaman Başkan ile Gençlik Buluşmaları
24 Ekim 2024 11:38
31

Geçen yıl gençlerle tüm eğitim yılı boyunca bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu buluşmalara yeniden start verdi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, geçen sene başladığı “Biz Bize” Gençlik Buluşmalarına Pirelli Anadolu Lisesi ile yeniden başladı. Ziyarette konuşan Başkan Kocaman, “2019 yılından bu yana bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyorum. Sizlerin Kartepeye, gençliğe, geleceğe, hedeflerine dair planlarınızı, isteklerinizi, beklentilerinizi öğrenmek için geldim” dedi.

 

SİZE ÖZEL PROJELERİMİZ VAR

Kartepemiz çok yeni bir ilçedir diyen Başkan Kocaman, “Yeni ilçe olmamızdan dolayı çok ihtiyaçları vardır. Yapılan hizmetlerin en özelinin, en güzelinin gençlere yapılan hizmettir. Bu nedenle 2019 yılından bu yana sizlerle bir araya gelmeye çalıştım. Zaman çok hızlı geçmektedir. Gençlerimize hizmet veren projelerimiz var. Ancak gençlerimiz bunu bilmediğini görmekteyim” açıklamasında bulundu.

 

YABANCI DİL VE TEKNOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ

Yurt dışına gittiğiniz zaman yabancı dile ihtiyacınız olacaktır diyen Başkan Kocaman, “Kartepe Genç Akademi’yi özellikle gençlerimizin ücretsiz olarak İngilizce öğrenmeleri için kurduk. Bizim gençliğimizde böyle fırsatlar sunulmadı bize. Senede 2 bin öğrencimize İngilizce eğitimi verilmektedir. Benim tek derdim Kartepeli hemşehrilerime hizmet etmek” dedi. Gençlerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kocaman, gençlerimizle buluşmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.