Dolar 34,2972
Euro 37,0080
Altın 3.007,64
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C

Ege Üniversitesi DAÇKA sezonu açıyor

Türkiye Basketbol 2. Liginde hasret sona eriyor. Takımlar 2024-2025 sezonu için 25 Ekim’de parkeye çıkacak.

Ege Üniversitesi DAÇKA sezonu açıyor
24 Ekim 2024 10:44
86

Türkiye Basketbol 2. Liginde hasret sona eriyor. Takımlar 2024-2025 sezonu için 25 Ekim’de parkeye çıkacak. Ligin başarılı ekiplerinden Ege Üniversitesi DAÇKA, ilk maçında İstanbul Güngören Doruk Spor Kulübü’nü konuk edecek. Karşılaşma, 25 Ekim Cuma günü saat 15.00’te Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda başlayacak.  

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ege Üniversitesi DAÇKA takımının antrenmanını ziyaret eden Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, oyuncularla bir araya gelerek hem moral verdi hem de başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Budak, “Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren takımımız, bu yıl daha iddialı bir şekilde lige giriş yapıyor. İlk maçımızda 25 Ekim Cuma günü Güngören Doruk Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek müsabakada öğrencilerimizi, akademik-idari çalışanlarımızı ve tüm basketbol severleri beraber olmaya, bu heyecan ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Oyuncularımıza ve antrenörlerimize sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Sezona Güngören Doruk Spor Kulübü karşılaşması ile başlayacak olan Ege Üniversitesi DAÇKA, ikinci maçında ise 8 Kasım tarihinde Ada Yem Uşak Basketbol takımıyla karşılaşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.