Dolar 34,2809
Euro 36,9955
Altın 2.992,01
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Contemporary İstanbul’da Kültür AŞ rüzgarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye ait Taksim Sanat ve İstanbul Kitapçısı, 23-27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da düzenlenecek Contemporary Istanbul’un 19. edisyonunda yerini aldı.

Contemporary İstanbul’da Kültür AŞ rüzgarı
23 Ekim 2024 15:36
69

İSTANBUL (İGFA) – Contemporary Istanbul 2024’te Taksim Sanat çatısı altında düzenlenecek “Uzakta da Olsa” sergisinin küratörlüğünü Öykü Demirci üstleniyor. Uzakta da Olsa, modern dünyanın karmaşası ve hızına karşı bir nefes arayışını yansıtıyor.

Sanatçıların eserleri, bu hızlı değişim içinde kaybolmuş benliklerimizi yeniden keşfetme ve doğayla, kendi iç dünyamızla yeniden bağ kurma çabamızı gözler önüne seriyor. Kimlik, cinsiyet, yabancılaşma ve toplumsal beklentiler gibi temalar etrafında şekillenen bu çalışmalar, şehir hayatının ve toplumsal baskıların arasında kaybolmuş benliklerimizi yeniden anlamlandırmak için bir umut ışığı sunuyor.

İstanbul Kitapçısı da bu sene Contemporary Istanbul’da kendi köşesinde, seçili kitaplarla yer alacak. Üstelik Türkçe yayınlarda yüzde 20, yabancı yayınlarda ise yüzde 10 indirim şehrin yıl içindeki en önemli etkinliklerinden birine özel olarak ziyaretçilerle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.