Dolar 34,2672
Euro 37,1721
Altın 3.010,36
BİST 8.690,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Diksiyon eğitimi başlıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin daha güzel ve etkili konuşmak isteyen kent sakinleri için düzenleyeceği ücretsiz diksiyon eğitimine başvurular 1 Kasım da başlıyor.

Diksiyon eğitimi başlıyor
21 Ekim 2024 12:04
79

ANTALYA (İGFA) – Belediyenin düzenleyeceği diksiyon eğitimi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe Kitaplar Konuşuyor Ses Kayıt Stüdyosu’nda gerçekleşecek. Ayrıca eğitimde yaş sınırlaması da bulunmuyor. İş ve özel hayatında ikna kabiliyetini yükseltmek ve daha etkili konuşmak isteyenleri hedef alan diksiyon eğitiminde doğru nefes kullanımı, jest ve mimiklerin, beden dilinin kontrollü kullanımı, kelimelerin doğru telaffuzu, vurgu, tonlama ve duraklama noktalarında uygulamalı eğitim verilecek. Ayrıca verilecek bu eğitimle heyecanlanarak konuşmanın önüne geçilmesi planlanırken aynı zamanda da eğitim sonunda konuşmacının dikkatleri üzerinde toplama ve kendini dinletebilme yetisi kazanması hedefleniyor.

Eğitime katılmak isteyenlerin kayıt oluşturmak ya da bilgi almak için 444 80 07 Turunç Masa hattıyla iletişime geçmesi gerekiyor. Başvuruların 1 Kasım da başlayacağı diksiyon eğitimi kontenjanlarla sınırlı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.