Dolar 34,2470
Euro 37,0704
Altın 2.995,07
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Başkan Taşyasan muhtarlarla buluştu

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumartesi günü 100. Yıl Kentpark’ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Taşyasan muhtarlarla buluştu
21 Ekim 2024 11:46
86

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumartesi günü 100. Yıl Kentpark’ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların gününü kutlayan Başkan Taşyasan, “Muhtarlarımızla birlikte daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir Saray için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN TAŞYASAN MUHTARLARI KAHVALTIDA AĞIRLADI
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 19 Ekim Cumartesi günü 100. Kentpark’ta saat 10.30’da muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına Saray Kaymakamı Refik Özsoy, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Saray İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Samet Çeneli, Saray İlçe Emniyet Müdürü Vahap Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Erol Gürler, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınaz, Belediye Meclis Üyeleri, Özgür Cari, Sertaç Akgül, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Ertekin, Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şube Başkanı Ertan Beyaz, mahalle muhtarları ve azaları katıldı.
BAŞKAN TAŞYASAN: “MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE SARAY İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Muhtarlarla yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Başkan Taşyasan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan Muhtarlık Teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında yayınlanan bir fermanla kurulmuştur. Teşkilatın temelinin atıldığı 19 Ekim Günü, Muhtarlar Günü olarak kutlanmaktadır.

Muhtarlık, fedakarlık, sevgi ve gayret gerektiren zor bir görevdir. Ülkemizin dört bir yanında tüm mahalle ve köylerde vatandaşlarla iç içe olan muhtarlarımız, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında köprü görevi görmektedirler. Bu anlamda muhtarlarımız devletimizin gören gözü ve duyan kulağıdırlar.

Bizler de Saray Belediyesi olarak muhtarlarımıza hak ettikleri değeri veriyor, halka hizmet yolunda onlarla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Saray’ın geleceğine yön veren proje ve yatırımlarımızı hazırlarken muhtarlarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz.

Muhtarlarımızın fikirleri ve çözümleri bizim için her zaman büyük bir önem taşıyor. Tüm muhtarlarımızla birlikte daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir saray için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun.”
KAYMAKAM ÖZSOY MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ın ardından Saray İlçe Kaymakamı Refik Özsoy da günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak muhtarların gününü kutladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.