Dolar 34,0213
Euro 38,0594
Altın 2.833,01
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Sakarya’da Eski Ankara Yolu’nun çehresi değişiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında sürdürdüğü asfalt hamleleri kapsamında eskiden şehrin Ankara yönüne ulaşımını sağlayan Ankara Caddesi’nin Budaklar geçişindeki 3 kilometrelik güzergahı yepyeni bir yüze kavuşturuyor.

Sakarya’da Eski Ankara Yolu’nun çehresi değişiyor
6 Ağustos 2024 18:08 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2024 18:37
85

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasında cadde yenileme işlemlerine devam ediyor.

Özellikle her gün binlerce sürücünün kullandığı, şehrin en yoğun bölgelerinde mesaisine ağırlık veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ekipleri konforu ve güvenliği artırmak için sahada 24 saat çalışıyor.

6 BİN TON SICAK ASFALT

Güvenli ve güçlü bir ulaşım altyapısının tesisi için hız kesmeyen ekipler son olarak, şehrin eski dönemlerde Ankara yönüne ulaşımını sağlayan Ankara Caddesi’nin Budaklar geçişinde hummalı bir çalışma başlattı.

Kazı ve dolgu çalışmalarını tamamlayan YOLBAK, 3 bin metre uzunluğundaki güzergâhı 6 bin ton asfaltla yeni yüzüne kavuşturuyor.

Daha rahat, güvenli ve konforlu ulaşım için

YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde asfaltlanmamış bölge bırakmamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak Adapazarı Ankara Caddesi’nde daha rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı sunmak için gayretle çalışıyoruz” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.