Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Keşan’da Fenerbahçeliler Derneği durağı açıldı

Temmuz Meclisi’nde Fenerbahçeliler Derneği tarafından Fenerbahçeliler Derneği Lokali karşısında bulunan minibüs durağı olan yere durak yapmak için dilekçe verilmesi Temmuz Meclisi’nde kabul edilmişti.

Keşan’da Fenerbahçeliler Derneği durağı açıldı
20 Temmuz 2024 16:06 | Son Güncellenme: 20 Temmuz 2024 17:13
47

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Bu teklifin mecliste kabul edilmesinin ardından Keşan Fenerbahçeliler Derneği’nin yaptırdığı otobüs durağı dün hizmete girdi.

Açılıştan önce Keşan Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan, Fenerbahçeliler Derneği Keşan Başkanı Barış İşık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Ardından durağı açmak üzere aşağıya inen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “Diğer takımlardan da gelecek tekliflere açık olduklarını ve durak nedeniyle Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Tüm Keşan’a hayırlı olsun” dedi.

Keşan Fenerbahçeliler Derrneği Başkanı Barış Işık’ta Mehmet Özcan başta olmak üzere ile tüm belediye meclisi üyelerine bu tekliflerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Işık 19.07 itibari ile bu durağı açtıklarını da dile getirerek,” Fenerbahçeliler Günü’nde durağımızı açtık” dedi.

Daha sonra hayırlı uğurlu olması dilekleri ile Fenerbahçe Minibüs Durağı sembolik kurdela kesilmesi ile hizmete açıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.