Dolar 34,0202
Euro 38,0463
Altın 2.831,33
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Sakarya’nın ‘Fatih’inde hedef Avrupa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin milli armayı taşıyan karate sporcusu Fatih Şen, 14-17 Temmuz arasında Macaristan Budapeşte’de gerçekleşecek Üniversiteler Arası Avrupa Oyunları’nda Ay Yıldızlı bayrağı dalgalandıracak.

Sakarya’nın ‘Fatih’inde hedef Avrupa
14 Temmuz 2024 14:21 | Son Güncellenme: 14 Temmuz 2024 15:26
99

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her dalında Türk Bayrağı’nı dalgalandırmaya ve hem şehrine hem de ülkesine sayısız başarılar kazandırmaya devam ediyor.

Aldığı madalyalar, kazandığı ödüllerle Sakarya’nın gururu olan karate sporcusu Fatih Şen, bir büyük başarı daha için hedefe odaklandı.

Uzun yıllardır milli armayı taşıyan sporcu, bir süre önce Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye doğru “Avrupa şampiyonluğu” hedefiyle yola çıktı.

Üniversiteler Arası Avrupa Oyunları’na katılan Şen, 14-17 Temmuz’da burada gerçekleşecek olan büyük şampiyonaya damga vurmayı hedefliyor.

Türkiye’yi temsil eden Büyükşehir’in sporcusu, burada Avrupa’nın dört bir yanından gelen şampiyon karate sporcularıyla birlikte mindere çıkacak ve +84 kilogramda şampiyonluk parolasıyla ter dökecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir’imizin başarılı sporcusu Fatih Şen’i Budapeşte’ye uğurladık. İnanıyoruz ki daha önce de olduğu gibi Avrupa’yı sallayacak olan Fatih’imiz şehrimize büyük bir gurur yaşatacaktır. Yolun açık olsun…” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.