Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ahududu ve böğürtlen tezgahlarda

Yaz sezonunun ortalarına gelmemiz ile birlikte, soğuk içeceklerin vazgeçilmez aromaları arasında yer alan ahududu ve böğürtlen pazarın tezgahına giriş yaptı.

Ahududu ve böğürtlen tezgahlarda
10 Temmuz 2024 18:08
97

BURSA (İGFA) – Bursa pazarının nabzını yoklayan ekibimiz, ahududu ve böğürtlen meyvelerinin fiyatları ile karşı karşıya gelirken ürünün talep oranını ve satış fiyatındaki memnuniyetini sordu. İşte esnafın ve vatandaşın cevapları…

“SATIŞLAR İDEAL”

Satışların ideal olduğuna vurgu yapan bir esnaf işte şöyle konuştu:

“Ahududu ve böğürtlen satışlarımız ideal bir şekilde ilerliyor. Vatandaşımızın geneli fiyatlardan yakınsa da genel baktığımız zaman meyve satışlarımız güzel ilerliyor diyebilirim.”

Bir diğer vatandaş ise genel pazar fiyatlarına değinirken, “Alım gücümüz gittikçe aşağıya düşmeye devam ediyor. Pazara her geldiğimizde aldığımız ürünlerin kilosunda ve gramajında düşüş görüyoruz. Bunun için çiftçiye ve tarıma daha çok destek olmalı ve çözümler üretmeye devam etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.