Dolar 34,2869
Euro 37,0875
Altın 3.023,90
BİST 8.945,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Güzelbahçe’de Ata’nın Huzuruna Çelenk Sunuldu

Güzelbahçe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk’ün huzuruna çelenk sunuldu, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. 

Güzelbahçe’de Ata’nın Huzuruna Çelenk Sunuldu
28 Ekim 2024 14:22
120

Güzelbahçe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk’ün huzuruna çelenk sunuldu, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. 

Güzelbahçe Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün huzuruna çelenk sunuldu. Çelenk törenine Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Rizvan Çiper, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileriyle, kurum müdür ve amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

101 yıl önce bugün atılan Cumhuriyetin temellerini coşkulu ve daha heyecanlı bir şekilde kutlayacaklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Ülkemizin bağımsızlığı için mücadele etmiş, can vermiş ecdadımızın mirasını daha da ileri taşıyacağız.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim Salı günü saat 20:00’de Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkı’ndan fener alayı yürüyüşümüze ve ardından Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda ‘Sen Cumhuriyet’ adlı tiyatro oyununa tüm halkımızı bekliyoruz. Gelin Cumhuriyet Bayramı coşkusuna sizlerde katılın. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.