Dolar 34,2757
Euro 37,0925
Altın 3.010,85
BİST 8.945,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Başkan Mutlu miniklerin bayram coşkusuna ortak oldu

Konak Belediyesi’nin 3-5 yaş grubuna ücretsiz okul öncesi eğitim desteği verdiği Mutlu Çocuklar Oyun Evleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen coşkulu kutlamalara ev sahipliği yaptı.

Başkan Mutlu miniklerin bayram coşkusuna ortak oldu
28 Ekim 2024 13:26
94

Konak Belediyesi’nin 3-5 yaş grubuna ücretsiz okul öncesi eğitim desteği verdiği Mutlu Çocuklar Oyun Evleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen coşkulu kutlamalara ev sahipliği yaptı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ballıkuyu Semt Merkezi’nde bir araya geldiği miniklerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak coşkularına ortak oldu.

Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetleri arasında yer alan ve 3-5 yaş grubuna ücretsiz okul öncesi eğitim desteği verdiği Mutlu Çocuklar Oyun Evlerinde, Cumhuriyet coşkusunu yaşatmak için kutlama programları hazırlandı. Sekiz ayrı merkezde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında önce öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından miniklerin hazırladığı gösterilere yer verildi. Programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyet’i anlatan müzikler çalındı, şarkılar söylendi ve şiirler okundu. Öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları özel gösterileri ailelerine sunan çocuklar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ebeveynleriyle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Çocukları yalnız bırakmadı

Kutlamaların gerçekleştiği adreslerden biri olan Ballıkuyu Semt Merkezi’nde bir araya geldiği miniklerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklarımız için bir sürpriz hazırladık. Bugün aynı zamanda onların güvenle oyunlar oynaması için bir park açılışı gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet, herkesin eşit olduğu, kentin ve ülkenin olanaklarından eşit yararlandığı bir yönetim biçimi. Cumhuriyet, çocuklara güvenli bir gelecek sağlamak için bizlere emanet edilmiş en büyük miras. Konaklı miniklerimizin, Cumhuriyet değerleri ve Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmeleri için çaba gösteriyoruz. Cumhuriyet’imizin 101. yılını kutluyor, çocuklarımızı gösterileri için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.