Dolar 34,2857
Euro 37,2214
Altın 3.008,58
BİST 8.794,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

“Mahalle Buluşmaları”nda ikinci durak Ataevler

Mahalle buluşmaları kapsamında Ataevler sakinleri ile bir araya gelen Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz” dedi. 

“Mahalle Buluşmaları”nda ikinci durak Ataevler
25 Ekim 2024 14:30
76

Mahalle buluşmaları kapsamında Ataevler sakinleri ile bir araya gelen Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz” dedi. 

 

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemek, yapılacak yatırımları anlatmak için başlattığı mahalle buluşmalarına devam ediyor. Çalı Mahallesi’nin ardından “Şadi Başkan Mahallende Söz Sende” buluşmaları kapsamındaki ikinci durak Ataevler Mahallesi oldu. Başkan Şadi Özdemir, CHP Ankara geçmiş dönem Milletvekili Nihat Yeşil ile çok sayıda mahalle muhtarının da katıldığı buluşmada, Ataevler Mahalle Muhtarı Sabiha Güneş ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Öncelikle mahalleliye seslenen Başkan Şadi Özdemir, “Herkesle birlikte oturup sohbet edeceğiz. İhtiyaçlarınızı başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz ile paylaşacağız” dedi.

 

“FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Ortak akılla birlikte yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz. O yüzden sloganımız “Herkesin sesi hepimizin Nilüfer’i” dedik. Yani hepinizin görüşünün yansıdığı, hepinizin sahiplendiği bir Nilüfer yaratalım istiyorduk. Bizimle görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Fikirleriniz bizim için değerli” diye konuştu. 

Başkan Şadi Özdemir, mahalle sakinleri ile karavanda görüşerek, talep ve önerilerini not aldı. Alanda bulunan başkan yardımcıları ve müdürlerle de talepleri direkt olarak paylaşan Başkan Şadi Özdemir, vatandaşların sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.