Dolar 34,2778
Euro 37,1124
Altın 3.017,67
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Bursalılar Ulucami’ye akın etti

Bursa, her hafta olduğu gibi bu hafta da cuma namazı için Ulucami’ye akın eden vatandaşlarla doldu taştı. Haftanın yorucu iş gününün ardından ibadetlerini yerine getirmek isteyen Bursalılar, tarihi camide bir araya geldi.

Bursalılar Ulucami’ye akın etti
25 Ekim 2024 17:59
88

Reyhan Özbakır / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) – Cami, cuma namazı saatine yaklaşırken insanlarla doldu. Vatandaşlar, manevi huzur bulmak için Ulucami’de kalabalık oluşturdu.

“BURSALILARIN MANEVİ SIĞINAĞI”

Cuma namazı sonrası görüştüğümüz vatandaşlar, Ulucami’nin kendileri için özel bir anlam ifade ettiğini belirtti. Şehir dışından gezmek için gelen vatandaşlar da caminin Bursalılar için manevi bir sığınak olduğunu gözlemlediklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.