Dolar 34,2778
Euro 37,1124
Altın 3.017,67
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Antalyalılar ASFİM’de hayat buluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) Antalyalıları sporla buluşturmaya devam ediyor.

Antalyalılar ASFİM’de hayat buluyor
25 Ekim 2024 10:56
79

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) Antalyalıları sporla buluşturmaya devam ediyor. 

 

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, Antalya’da, 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok imkan sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) ücretsiz spor yapmak isteyenlerin buluşma adresi olmaya devam ediyor. Antalyalılar, sağlıklı bir yaşam için, ASFİM’leri tercih ediyor. ASFİM’lerde sağlıklı yaşamın yanında, sosyalleşme imkanı da bulan Antalyalılar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu bu hizmetten son derece memnun. 

13 İLÇEDE ÜCRETSİZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşın hareketli ve sağlıklı bir yaşam geçirebilmesi adına, şehrin 13 ilçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. 13 ilçede 6 bine yakın kursiyer, ASFİM imkanlarından faydalanıyor. ASFİM, fitness, pilates, reformer, step aerobik, zumba, çocuk jimnastiğinin yanında, kadınlara özel savunma sanatı, ileri yaş ve Parkinson hastalarına yönelik özel dersleriyle, birçok branşta vatandaşlara tamamen ücretsiz hizmet veriyor. 

ÇOCUKLAR DA ASFİM’DE

Özellikle çocuklara yönelik yapılan çocuk jimnastiği kursu, çocukların ilgi odağı oluyor. 13 ilçede yaklaşık 450 çocuk ASFİM’de jimnastik eğitimi alıyor. Böylece çocuklar genç yaşlarda spora eğilerek, gelecek yıllara güçlü ve zinde bir şekilde hazırlanıyor. 

ASFİM SAYISI 15’E ÇIKACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, ASFİM’lerin 13 ilçede hizmet verdiğini, bu sayının yakın zamanda 15’e çıkarılacağını söyledi. Tonguç, “Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi’nde ve Sedir Spor Kompleksi’nde iki yeni yeni ASFİM açılacak. Biz, vatandaşlarımızın sporu hayatına dahil etmesini, yaşam kalitesini arttırmasını istiyoruz. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitimler veriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine göre kurslar açıyoruz. Onlardan da çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi. 

KADINLAR SPORLA ÖZGÜRLÜK BULUYOR

Kursiyer Eylem Ceylan, ASFİM’de fitnessa geldiğini belirterek, “Spor yapmak bana iyi geliyor. Sosyal belediyeciliğin en büyük güzelliklerinden biri de bu hizmetlerin ücretsiz şekilde sunulması. Buradan Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kursiyer Çağrı Yılmaz da, “Özellikle kadınlar için çok önemli bir etkinlik. Hem kaynaşıyoruz hem de spor yapıyoruz. Buraya zumba kursuna geliyorum. Bu merkez için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ONLİNE KAYIT

Haftanın 7 günü, 09.00 ila 22.00 saatleri arasında, uzman eğitmen kadrosuyla hizmet veren ASFİM’lerin kapıları, 7’den 70’e tüm Antalyalılara açık. 2 ay süren her kurs döneminden sonra, isteyen vatandaşlar diğer kurs döneminde de, istediği kursa kayıt olma imkanına sahip. ASFİM’in ücretsiz kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, “genclikspor.antalya.bel.tr” adresinden online olarak kaydını yaptırabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.