Dolar 34,2388
Euro 37,0666
Altın 2.993,12
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Sakarya’da Ada ekspresi yolcularını Arifiye’ye ücretsiz taşıyacak

29 Ekim’de hizmete yeniden başlayacak Adaray için Adapazarı ile Arifiye arasındaki tren rayları ve durakları 22-28 Ekim tarihleri arasında bakıma alınıyor. Bakım kapsamında Arifiye Garı’ndan hizmet verecek Ada Ekspresi’ni kullanan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi ücretsiz otobüs imkânı sunacak.

Sakarya’da Ada ekspresi yolcularını Arifiye’ye ücretsiz taşıyacak
21 Ekim 2024 16:08
79

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın kısa bir süre önce müjdesini duyurduğu Adapazarı- Arifiye hattında yeniden hizmet verecek Adaray’ıngüzergahındaki tren rayları ve durakları 22-28 Ekim tarihleri arasında bakıma alınıyor.

Bu tarihler arasında Adapazarı-İstanbul (Gebze) seferleri yapan Ada Ekspres treni, Arifiye Garı’ndan kalkış yapacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ada Ekspresini kullanan yolcuların mağdur olmamaları için tren seferleri öncesi Adapazarı Tren Garı ile Arifiye Tren Garı arasında ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.

SEFER SAATLERİ VE GÜZERGAHLARI

Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada, Ada Ekspresi treni seferlerine entegre olacak ve Adapazarı Tren Garı’ndan kalkacak otobüslerin 06.00, 09.20, 13.00, 17.15 ve 20.25 saatlerinde, Arifiye Tren Garı’ndan kalkacak otobüslerin ise 08.55, 12.20, 14.45, 18.55 ve 22.10 saatlerinde Ali Necdet Güven Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Mithatpaşa Garı, Beşköprü Caddesi, 32 Evler Caddesi, Adapazarı-Sapanca Yolu, Zübeyde Hanım Caddesi, Arifiye Tren Garı güzergahında çalışacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada ayrıca, seferler ve ulaşım hakkında daha fazla bilgi almak için 153-1 Ulaşım Yönetim Merkezi iletişim hattından detaylara ulaşılabileceği ifade edildi.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.