Dolar 34,2470
Euro 37,0704
Altın 2.995,07
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Digiturk Teknoloji Ar-Ge Etkinliği’nde Yakın Dönem Projeleri Konuşuldu

Türkiye’nin ilk ve lider platformu Digiturk, 2025-2030 yılları içinde izleyecekleri stratejileri ve yol haritalarını; düzenledikleri Teknoloji Ar-Ge Etkinliği’nde çalışanlarıyla paylaştı.

Digiturk Teknoloji Ar-Ge Etkinliği’nde Yakın Dönem Projeleri Konuşuldu
21 Ekim 2024 12:36
86

Digiturk’ün teknoloji ekibiyle birlikte 9-10 Ekim tarihlerinde Sakarya’nın Sapanca ilçesinde düzenlediği, ‘Teknoloji Ar-Ge Etkinliği’nde 5 yıllık teknolojik planlar ve yol haritası tüm detaylarıyla paylaşıldı. 

 

Türkiye’nin lider platformu Digiturk’ün teknolojisinin sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da   kullanıldığını dile getiren beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al-Obaidly; “Teknoloji ekibi Digiturk’ün geçmişinin, bugününün ve geleceğinin arkasındaki en önemli itici güçlerden biri. 2017’de beIN MEDIA GROUP’a katılımının ardından grup şirketlerinin OTT inovasyon merkezi haline geldi. Buna örnek vermek gerekirse beIN ASYA, tüm kıtadaki tek bölgesel spor yayıncısıdır ve Digiturk tarafından desteklenmektedir. Bu ne büyük bir Türk başarı öyküsü!  Buna ek olarak, TOD 2.0 projesi Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki milyonlarca taraftarın spor ve eğlence izleme şeklini dönüştürecek. Digiturk’ün sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada teknoloji ihraç eden bir marka haline geldiğinin somut bir kanıtı.” dedi. 

 

Yapay zeka tabanlı uygulamalar büyük ilgi gördü

Düzenlenen etkinlikte ev sahibi olan Digiturk Teknolojiden Sorumlu Grup Başkanı Hatice Memigüven, “Bugün ve Gelecekte Digiturk Teknolojik Gelişimleri ve Mutlu Çalışan” başlıklı sunumu ile çalışan memnuniyeti ve teknolojik gelişim arasındaki güçlü bağa vurgu yaparken; teknoloji ekibinde görevli direktörlerin, yapay zeka projeleri üzerine gerçekleştirdikleri sunumlarla yeni teknolojinin olumlu etkinlerini anlattı. 

 

Etkinlikte sırasıyla Digiturk Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı Erem Demircan, Digiturk Eğlence İçeriğinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral Altop, Digiturk Finanstan Sorumlu Grup Başkanı Yavuz Zaman, Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed – Al Marri, Digiturk İş Geliştirme ve Stratejiden Sorumlu Kıdemli Başkanı Ayşe Ağar, Digiturk’ün gelecekteki yol haritası ve stratejilerini detaylandırıldı. 

 

Ayrıca Digiturk Teknoloji ekibinde görevli direktörler Taylan Özsipahi, Uğur Türel, Emrullah Çobaner, Selin Başaran, Erhan Ayyıldız ve Emre Uysal gerçekleştirdikleri sunumlarla geleceğin yol haritasını paylaştılar.  Digiturk bünyesinde geliştirilen önemli projelerden, TOD 2.0 ve GCP gibi dijital dönüşüm projeleri, yapay zeka tabanlı yenilikçi uygulamalar katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.