Dolar 34,2421
Euro 37,2244
Altın 2.987,24
BİST 8.859,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Acer Aspire Lite 16 ile Hafiflik ve Bütçe Dostu Performans Öğrenciler İçin Bir Arada

Acer; günün her anı farklı görevler, okul projeleri ve akademik aktivitelere gömülen öğrenciler ve seçeceği dizüstü bilgisayarda makul fiyat kriterine önem veren kullanıcılar için 16 inç ekrana sahip Aspire Lite 16 (AL16 51P) modelini sunuyor.

Acer Aspire Lite 16 ile Hafiflik ve Bütçe Dostu Performans Öğrenciler İçin Bir Arada
18 Ekim 2024 15:10
63

Acer; günün her anı farklı görevler, okul projeleri ve akademik aktivitelere gömülen öğrenciler ve seçeceği dizüstü bilgisayarda makul fiyat kriterine önem veren kullanıcılar için 16 inç ekrana sahip Aspire Lite 16 (AL16 51P) modelini sunuyor. Verimlilikten ödün vermeden fiyat-performans dengesini sağlayabilen dizüstü bilgisayar arayışındaki öğrencilerin her ihtiyacına yanıt vermek için tasarlanan Acer Aspire Lite 16, ince ve hafif yapısıyla sıklıkla mobil halde olması gereken kullanıcılar için ideal. 

Fiyat Performansta İdeal Denge 

Hareketli kullanıcıları hedefine alan Acer Aspire Lite 16, tüy kadar hafif gövdesinde günlük aktivitelerin ve bunun da ötesinde çoklu görevlerin gerektirdiği verimliliği garanti eden bir konfigürasyonla geliyor. 12’nci Nesil Intel® Core™ i5-1235U işlemci, 8 GB DDR4 bellek ve 512 GB depolama kapasitesi ile Aspire Lite 16, sosyal medya aktivitelerinden akademik görevlere, internet sörfünden video içeriklerine kadar zengin yelpazeli işlerde kullanıcıların yeni gözdesi olmaya aday. 

Şık Tasarımıyla Kampüsün Gözdesi 

180 derece dönen menteşesiyle her koşulda çalışmayı kolaylaştıran Aspire Lite 16, 16:10 en boy oranı ve  yüzde 86 ekran gövde oranı ve son derece ince çerçeveleri sayesinde üretkenlik için daha fazla alan sağlıyor. Cihaz, 16 inçlik IPS ekranında WUXGA çözünürlük (1920 x 1200) ile keskin ve net görüntüler sunuyor.

Yalnızca 1,7 kg ağırlığında ve 18,9 mm inceliğinde bir model olan Aspire Lite 16, kolay taşınabilir ve şık tasarımıyla çantaya atıp her yere beraberinizde taşıyabileceğiniz bir model. İnce profili ile şık ve modern Aspire Lite 16, gün boyunca adaptöre bağımlı kalma endişesi taşımadan çalışma imkanı sunan 3 hücreli piliyle hareket halinde günlük verimlilik için harika bir alternatif sunuyor. Üç adet 3.2 nesil USB type-A, bir adet USB type-C, bir adet HDMI 1.4, MicroSD kart yuvası ve Bluetooth desteği de sunan cihaz, çevre cihaz bağlantılarına da imkan tanıyarak kullanıcı deneyimini geliştiriyor. 

 

Fiyat ve Bulunabilirlik 

Acer Aspire Lite 16 (AL16-51P-55L6), 21.699 TL’lik fiyatı ile Vatan Bilgisayar‘da satışta. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.