Dolar 34,2924
Euro 37,2191
Altın 2.989,04
BİST 8.970,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Başkan Çerçioğlu, memur adaylarının yanında olduğunu belirtti.

Çerçioğlu eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öncü proje ve hizmetlere imza atıyor, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan memur adaylarının da yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu, memur adaylarının yanında olduğunu belirtti.
17 Ekim 2024 17:33
59

Çerçioğlu eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öncü proje ve hizmetlere imza atıyor, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan memur adaylarının da yanında olmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ücretsiz KPSS hazırlık kurslarında 2024-2025 eğitim yılı başladı. Ücretsiz kurslara kaydolarak derslere başlayan memur adayları desteklerinden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Ücretsiz kurslar deneme sınavları ile de destekleniyor
Büyükşehir Belediyesi’nin uzman kadrosu tarafından gerçekleştirilen KPSS hazırlık kursları kapsamında memur adaylarına genel yetenek ve genel kültür alanlarında dersler veriliyor. Türkçe, matematik, coğrafya, tarih ve vatandaşlık derslerinin yanında öğrencilere soru çözme teknikleri ve sınav esnasında dikkat etmeleri gereken durumlar hakkında da bilgi veriliyor. Ayrıca, kurs süreci boyunca her ay ücretsiz deneme sınavları da düzenleniyor.
 
Başkan Çerçioğlu: Öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz
Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje ve hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, her yaştan öğrencinin yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi. Başkan Çerçioğlu, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar eğitimde öncü birçok projeye ve hizmete imza attık. Çalışmalarımız ile her yaştan öğrencimizin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hizmetlerimiz devam edecek” dedi
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.