Dolar 34,0735
Euro 37,9679
Altın 2.800,13
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Excalibur’un yeni vizyonu: Geleceğin dünyasında kazanan sen ol!

Oyun dünyasındaki iddialı duruşunu pekiştirmek isteyen Excalibur, “Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!” sloganıyla oyuncuları fütüristik bir dünyaya davet ediyor. İzleyiciler, geleceğin teknolojisiyle donatılmış ‘Gücün Şehri’ne yolculuk yaparken, Excalibur laptop’un gücü ve hızıyla benzersiz bir oyun deneyimi yaşıyor.

Excalibur’un yeni vizyonu: Geleceğin dünyasında kazanan sen ol!
12 Eylül 2024 14:10
77

Excalibur’un “Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!” sloganıyla oyuncuları geleceğe taşıyan bu yeni çalışma, izleyicileri Gücün Şehri olarak adlandırılan, geleceğin teknolojisiyle tasarlanmış bir dünyaya götürüyor. Bu dünyada, Excalibur laptopun en zorlu görevleri başarıyla gerçekleştiren donanım özellikleri, fütüristik bir anlatımla sunuluyor. Geleceğin Şehri, Excalibur laptopun ileri teknolojisini simgeleyen bir metafor olarak tasarlanmış olup, Akıllı Soğutma Teknolojisi, yüksek performanslı Intel İşlemci ve NVIDIA Ekran Kartı ve Dolby Audio Ses Sistemi gibi donanımların sunduğu üstün performans gözler önüne seriliyor.

 

Excalibur’un sunduğu hız, güç ve akıcılık sayesinde oyuncuların en yüksek performansa ulaşabildiği bu görsel deneyim, etkileyici sahnelerle destekleniyor. İzleyicilere, Excalibur ile kazanmanın her zaman mümkün olduğu hissi veriliyor. Excalibur, oyuncuların oyunlardaki üstünlüğünü pekiştiren bu vizyonla, ileri teknolojiyi en iyi şekilde sunarak kullanıcılarının hem bugünün hem de geleceğin kazananları olmalarını sağlıyor. Excalibur ile oyun dünyasında sınırları zorlamaya ve geleceğe hükmetmeye hazır olun!

 

“İleri Teknolojimizin Sunduğu Tüm Avantajları Hissettirmeyi Amaçladık”

 

Excalibur’un ‘Gücün Şehri’ reklam çalışmasını değerlendiren Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!’’ sloganıyla sunduğumuz film, Excalibur’un gücünü ve oyun tutkunlarına sağladığı benzersiz özellikleri görsel bir sunumla özetliyor. 2,5 aylık bir çalışmanın ürünü olan bu filmimizle, oyuncuların Excalibur’un sunduğu teknolojilerle hem bugünde hem de gelecekte rakipsiz olmalarını sağladığımızı anlatmayı amaçladık.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.