Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Şampiyonlar Ligi’nde Keşansporlu İrfan Saraloğlu gururlandırdı

Keşanspor’da forma giyen İrfan Saraloğlu, 21 Ağustos’ta Galatasaray’ın İsviçre takımı olan Young Boys takımı ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, Okan Buruk’un cezalı olması nedeni ile kulübede yer alarak Keşanlıların göğsünü kabarttı.

Şampiyonlar Ligi’nde Keşansporlu İrfan Saraloğlu gururlandırdı
23 Ağustos 2024 13:27
76

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nde,3. Lig’de 1975-1986 sezonunda keşanspor’da forma giyen ve birçok kulüpte antrenörlük yapan ve bugün Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un yardımcı antrenörlüğünü yapan İrfan Saraloğlu’nun Florya Metin Oktay tesislerinde misafiri olmuştuk.

Keşanspor’da forma giyen Saraloğlu, 21 Ağustos Çarşamba günü Galatasaray’ın İsviçre takımı olan Young Boys takımı ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, Okan Buruk’un cezalı olması nedeni ile kulübede yer alarak Keşanlıların göğsünü kabarttı.

Keşanspor’dan İrfan hocayı hatırlayan Keşanlılar, “Keşanspor formasını giymiş, Keşan için ter döken İrfan Saraloğlu’nun bu başarısı bizim için bir mutluluk oldu. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi. Galatasaray’ın deplasmanda 3-2 yenildiği karşılaşmanın rövanşı önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul’da oynanacak olan maçta Okan Buruk’un cezası nedeniyle yine takımın başında İrfan Saraloğlu yer alması bekleniyor.

İrfan Saraloğlu ve Galatasaray’a rövanş maçında başarılar diliyoruz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.