Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Malatya Büyükşehir Başkanı Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Geçtiğimiz günlerde çeşitli temaslar gerçekleştirmek amacıyla Ankara’da ziyaretlerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Başkanı Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
18 Ağustos 2024 15:06
83

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

MALATYA (İGFA) – Malatya’nın son durumu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kapsamlı istişarelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en kısa zamanda Malatya’yı ziyarete geleceğini söyledi. Başkan Er, Malatya’ya ve Malatyalılara bir kez daha desteğini yineleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatyalılar adına teşekkür etti.

Ayrıca önceki gün çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Malatya İl Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısına katılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Malatya’ya önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce de Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’le görüştüğünü de belirtti. Malatya’ya olan sevgisini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok kısa bir zamanda Malatya’yı ziyaret edeceğini ve Malatyalılarla yeni dönemin adımlarını Malatya’da atacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.