Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Kaçakçılık operasyonunda ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık olaylarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda şüpheli bir şahıs üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kaçakçılık operasyonunda ruhsatsız tabanca ele geçirildi
13 Ağustos 2024 12:37 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2024 18:35
87

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen son operasyonda önemli bir gelişme yaşandı.

Edirne ili Uzunköprü ilçesi Maksutlu köyünde icra edilen bir devriye sırasında şüpheli tavırlar sergileyen bir şahıs durduruldu. Yapılan üst aramada şahsın üzerinde ruhsatsız bir tabanca, bir şarjör ve üç adet fişek ele geçirildi.

Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen silah ve mühimmat ise incelenmek üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.