Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Darıca Türkelispor göğsünde ‘Türkeli Mücevherat’ı taşıyacak!

Yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk hedefi ile başlayan Darıca Türkelispor’un forma göğüs sponsoru Türkeli Mücevherat oldu.

Darıca Türkelispor göğsünde ‘Türkeli Mücevherat’ı taşıyacak!
12 Ağustos 2024 11:26
163

KOCAELİ (İGFA) – Darıca’nın Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Darıca Türkelispor, yeni sezon öncesinde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, 2024-2025 futbol sezonu için takımın yeni göğüs sponsorunun Türkeli Mücevherat olduğunu açıkladı. Turuncu beyazlı kulübün hem maddi hem de manevi anlamda güçlenmesi adına büyük bir adım olarak değerlendirilen sponsorluk anlaşması sonucunda, Türkelispor takımının formalarının göğüs kısmında Türkeli Mücevherat’ın ismi yer alacak.

Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkeli Mücevherat’ın sadece bir sponsor değil, aynı zamanda kulübün yanında duran önemli bir destekçi olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Kulübümüzün her daim maddi ve manevi yanında olan, sektörünün önde gelen markalarından Türkeli Mücevherat, 2024-2025 futbol sezonunda takımımızın göğüs sponsoru olmuştur” ifadelerini kullandı. Bu desteğin, kulübün yeni sezonda daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını belirten Yılmaz, Türkeli Mücevherat sahipleri Ünal Yıldırım ve Ramazan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.