Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Haymana’da Başkan Koç’tan kadrolu işçilere zam müjdesi

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, yılın ikinci yarısında yüzde 10 zam alacak belediye işçilerinin zam oranını yüzde 25’e çıkardıklarını açıkladı.

Haymana’da Başkan Koç’tan kadrolu işçilere zam müjdesi
9 Ağustos 2024 17:58
98

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, yılın ikinci yarısında yüzde 10 zam alacak belediye işçilerinin zam oranını yüzde 25’e çıkardıklarını açıkladı.

Haymana Belediyesi işçileri sene başında imzalanan sözleşmeye göre yılın ikinci yarısı olan temmuz-aralık 2024 döneminde yüzde 10 zam alacaktı. Belediye işçileriyle bir araya gelen Başkan Koç, yüzde 10 zamma yüzde 15’lik bir artış yaptıklarını belirtip, kadrolu işçilere temmuz-aralık döneminde yüzde 25 zam vereceklerinin müjdesini verdi.

Koç “Sizden Beklentimiz Vatandaşa Güler Yüzlü Hizmet”

Toplantının başında Haymana Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve planladığı projeler hakkında bilgiler veren Başkan Levent Koç, işlerin yoğunluğuna rağmen çalışanlarının haklarını ihmal etmeyeceklerini ve enflasyonun altında ezdirmeyeceklerini vurgulayarak “Enflasyonun %24 açıklandığı şartlarda, çalışanlara %10 zam yapmanın akıl almaz bir durum olduğunu görüyoruz. Kadrolu çalışanlarımızla Temmuz-Aralık 2024 ayları için %10’luk bir zam sözleşmesi yapılmış. Biz bu zamma %15 ekleyerek %25’lik bir zam yapıyoruz. İmkânlarımızı zorladık bu zammı yaptık. Neden? Personelimizin yüzü gülsün diye. Çünkü artık yeni bir sloganımız var ‘Gülümse Haymana’ ama ilk önce benim personelim gülümseyecek. Asık suratlı olmayacak. Yıllardır düzenli maaş alamayan şirket işçilerimiz göreve geldiğimizden beri maaşlarını düzenli ve eksiksiz olarak alıyor. Kadrolu işçilerimize de sözleşmeden fazla zam yapıyoruz. Biz her anlamda sizlerin çalışma koşullarını ve yaşam standartlarını iyileştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Sizden ricam, vatandaşa güler yüzle hizmet etmeniz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.