Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Genç Yazar Zeki Samet Ünver okurları ile buluştu

Selçukya Kültür Sanat Derneği bünyesinde kurulan (SKY ) Selçukya Kültür Yayınlarının en genç yazarı Zeki Samet Ünver okurları ile buluştu.

Genç Yazar Zeki Samet Ünver okurları ile buluştu
5 Ağustos 2024 15:43
166

Selçukya Kültür Sanat Evinde düzenlenen programda konuşan Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av.Fatma Şeref Polat, “Dernek olarak kurulduğumuz günden beri kültür ve sanat için ilklere imza atıyoruz.Dernek bünyesinde kurmuş olduğumuz yayınevi ve kültür evimizle yazar ve okurlarımızı buluşturuyoruz. Bugünde yayınevimizin en genç yazarı Zeki  Samet Ünver’de ‘Üç Küçük Tavşan’ eseri okurları ile buluştu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.Açılış konuşmasının akabinde katılımcılara kitaplarını imzalayan Meram Alparslan Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi genç yazar Zeki Samet Ünver, ‘Üç Küçük Tavşan’ın ilk eseri olduğunu ifade ederek, yazarlık çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Ünver, “Böyle güzel bir fırsatı sunduğu için tüm Selçukya ailesine teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.

Program  günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.