Dolar 34,0440
Euro 37,8806
Altın 2.799,42
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Bursa’da oto pazarı bu hafta da müşteri bulamadı

Yaşanan ekonomik kriz ve kredi faizlerinin yüksek olmasından dolayı oto pazarındaki satıcılar müşteri bulamıyor, otomobil almak isteyen vatandaşlar ise sadece araçlara bakmakla yetiniyor.

Bursa’da oto pazarı bu hafta da müşteri bulamadı
31 Temmuz 2024 14:08 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2024 15:23
83

BURSA (İGFA) – Otomotiv sektörü, ekonomik darlığın etkilerini hissetmeye devam ediyor. Bursa’da bulunan oto pazarı da bu durumdan nasibini alıyor.

BURSA OTO PAZARINDAKİ SATICIYA BU HAFTADA EKMEK YOK

Otomobil satıcıları, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da bekledikleri talebi göremediklerini belirtiyor. Satıcılar, eskiden hareketli olan pazarda artık sessizliğin hakim olduğunu dile getiriyor. Otomobil almayı düşünen vatandaşlar ise sadece pazarı gezip araçlara bakmakla yetiniyor.

“HERKES ARACINI SATMAYA ÇALIŞIYOR”

Bursa oto pazarındaki bir satıcı, “Çok fazla araç satmak isteyen insan var. Pazar şu an neredeyse full dolu. Herkes aracını satmaya uğraşıyor. Millet artık araç giderlerinden, yakıt ücretlerinden, sigorta ücretlerinden bıktı.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.