Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Setbaşı’ndaki bu bina, tehlike yaratıyor

Bursa’da Setbaşı’nda bulunan ve uzun süre önce terk edilen bina, uzun bakımsızlıktan dolayı çevreye tehdit saçmaya devam ediyor.

Setbaşı’ndaki bu bina, tehlike yaratıyor
30 Temmuz 2024 13:51 | Son Güncellenme: 30 Temmuz 2024 15:28
44

BURSA (İGFA) –Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Setbaşı semtinin İpekçilik Caddesi’nde bulunan bu bina, uzun süredir metruk ve terk edilmiş durumda. Bina ilkokul ve ortaokul çevresinde bulunduğundan etrafa tehlike yayıyor.

Konu ile ilgili Herkes Duysun’a konuşan bir mahalle sakini, “Bu bina çok uzun zamandır bu şekilde. Yapı, tarihi bir yapı ve bakıldığı zaman çok hoş bir bina fakat bu hali mahallemiz açısından tehlike arz ediyor. Duvarları döküldü dökülecek. Burada çocuklarımız oyun oynuyor, endişe ediyoruz. Şimdilik kapısı bacası sağlam ama yarın öbür gün bunlar da kırılıp serserilere mesken olursa burası, o zaman ne yapacağız? Ya restore edip kullansınlar ya da yıkılsın.” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.