Dolar 34,0440
Euro 37,8806
Altın 2.799,42
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Bursa’da, uluslararası öğrenciler piknikte buluştu

AIESEC Bursa şubesi Hüdavendigar Kent Parkı’nda farklı bir etkinliğe imza attı. Farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencileri düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Bursa’da, uluslararası öğrenciler piknikte buluştu
24 Temmuz 2024 18:07 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2024 19:41
97

BURSA (İGFA) – Üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanları sunduklarını dile getiren, organizasyon sorumlusu Muharrem Yılmaz, farklı ülkelerdeki öğrenciler ile bu tür kaynaşma etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti.

“Odağımız da her zaman değişim var.” diyen Yılmaz, “Bu etkinlikte 7 tane değişim öğrencisi var. Amacımız bu öğrencilerle kaynaşıp gençliğe değişime ve dünya barışına katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Yılmaz ayrıca, “Bu küçük bir etkinlik hafta sonu daha büyük bir piknik yapacağız. Bu etkinlikte Hüdavendigar Kent Parkı’nda olacak farklı ülkelerden gelen öğrenciler kendi kültürlerine ait sunumlar yapacak.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.