Dolar 34,0242
Euro 38,0228
Altın 2.827,57
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Başkan Palancıoğlu 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Palancıoğlu 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı
24 Temmuz 2024 16:06 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2024 17:34
88

KAYSERİ (İGFA) – 24 Temmuz 1908 tarihinde basından sansürün kaldırılması ile birlikte gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmasının 116. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Başkan Palancıoğlu, şunları söyledi:

“ Demokratik hayatımızın önemli unsurlarından olan haber alma, yayma özgürlüğünün aracı olan basın, toplumsal bilinçlenmede önemli bir görev üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek için zorlu koşullarda görevini yapan basın mensuplarımızın, tarafsızlık içinde, etik değerlere ve hukuka uygun olarak görevini yapması toplumumuza büyük katkılar sağlamaktadır. Basın mensuplarımızın gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar ile Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeleri takip edebiliyor; bilgi sahibi olabiliyoruz. Bu düşüncelerle böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutlar; başarılarla dolu bir meslek yaşamı dilerim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.