Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Bursa Karacabey’de ‘Kent Lokantası’ hazırlığı

Bursa’da Karacabey Belediyesi’nin sosyal hizmet projeleri arasında yer alan Kent Lokantası, ilçe halkına uygun fiyatlı ve kaliteli yemek sunmak için gün sayıyor.

Bursa Karacabey’de ‘Kent Lokantası’ hazırlığı
18 Temmuz 2024 13:52
75

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Karacabey ilçeinde Belediye Başkanı Fatih Karabatı’nın öncülüğünde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Özellikle dar gelirli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen proje sayesinde Karacabey halkına kaliteli yemekler uygun fiyatlı sunulacak.

Proje kapsamında lokantanın yer alacağı binada tadilat ve düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Günümüz şartlarına uygun modern ve hijyenik bir Kent Lokantası için çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Fatih Karabatı bu işletmede sunulacak yemeklerin damak zevkine uygun, sağlıklı ve güvenilir olacağının altını çizdi.

Başkan Fatih Karabatı, Kent Lokantası projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu lokanta, Karacabey halkının bir araya gelerek uygun fiyatlarla kaliteli yemek yiyebileceği bir yer olacak. Sosyal dayanışmayı ve birlikte yaşam kültürünü güçlendirmek için bu tür projelere önem veriyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız için büyük önem arz etmektedir. Burada amacımız bir işletmeden ziyade güvenilir ve lezzetli gıdayı isteyen tüm vatandaşlara modern ve hijyenik şartlarda sunmak” şeklinde konuştu.

Karacabeylilere uygun fiyatlı ve kaliteli yemek sunmayı hedefleyen Kent Lokantası’nın önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanıyor. Başkan Karabatı çalışmalarda sona gelinirken, halkın lokantasının açılışını yine tüm Karacabey halkıyla birlikte yapacaklarının altını çizdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.