Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Manisa’da Akgedik Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi’ne geri sayım

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirdiği Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi projesinde sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 3-5 yaş aralığındaki çocuklara hizmet verecek olan kreşin yeni eğitim-öğretim yılına hazır olacağı ve şehre çok sayıda yeni kreş kazandıracakları müjdesini verdi.  

Manisa’da Akgedik Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi’ne geri sayım
17 Temmuz 2024 13:22 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2024 14:21
97

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Yunusemre ilçesi Akgedik Mahallesi’ndeki Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi şantiyesinde incelemelerde bulundu. Başkan Zeyrek’e Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin ve teknik ekipler de eşlik etti.

ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kreş ve gündüz bakımevinin 3-5 yaş aralığındaki çocuklara hizmet vereceğini ifade eden Başkan Zeyrek, projenin bina imalatında son aşamaya gelindiğini vurguladı. İnşaatın tamamlanmasının ardından peyzaj düzenlemesi ile çocuk oyun parkı montajının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Zeyrek, “Başta çocuklarımız olmak üzere tüm Manisalıların mutluluğu için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Akgedik Mahallemize kazandıracağımız kreş ve gündüz bakımevi ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza okul öncesi eğitim imkanı sunacağız. Ve hızla başka yeni projelere de imza atacağız. Her bir çocuğumuzun potansiyellerini, yeteneklerini keşfetmesi için olanaklar yaratacağız. Onların özgüvenli, değerini bilen bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” diye konuştu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.